maanantai 12. elokuuta 2013

Otteluennakko: Kutonen, HerTo/3 - FC Spede




12.8.2013 klo 18:00 Kutonen: HerTo/3 - FC Spede @ Herttoniemi
 

Elokuu. Tänään lähtee. Lohkon kärkikamppailussa FC Spede matkustaa syvälle itään lohkossa kolmantena olevan HerTo/3:n vieraaksi. Peli pelataan tiiviistä tunnelmastaan tunnetulla Herttoniemen hiekalla. Meno siellä on piikikästä. Oli siellä siili tiellä, siis Siilitiellä. Mietitkö jotain muita piikkejä? Hyvä on. Siili käyttää aineita, niin myös etana, heitä et voi tavata alkon jonossa. Sammakko kertoi, että huomenna sataa, tuhatta ja sataa. Sataa tai ei, niin satasen vei, Usain! Me? Insane in the membrane, insane in the brain! Sata salamaa iskee tulta! Ja koko Herttoniemi räjähtää! Ette pisteitä voi riistää meiltä! Pisteet Spedelle jää! Sada niin perkeleesti!

Herttoniemen Toverit tuli tutuksia tällä kaudella kun Kolmosessa pelaava edustusjoukkue pesi Speden Regions’ Cupin ottelussa. Nyt vastassa kolmosjengi. Taistelu jatkuu, niin kauan kunnes herto ja muut sukupuolitaudit on voitettu tai kunnes herra mut teleporttaa Herttoniemest ikuisuuteen. FC Speden leirissä ei kärsitä hertophobiasta, mutta he-terophobia on iskenyt muutamaan. Hertoninieminen on luvannut hypätä ravintola Tornista suoraan Torgny Mogrenin suksille ja saapua telemark-asennossa Hertsikan monttuun. Toverit ovat innoissaan ja muissa sisustusohjelmissa.

Tekonurmi, me emme tapaa nyt.

FC Spede on yhä nälkäinen kuin Neumann, jonka valtasi kaupassa levoton TUC-himo. Piikissä on kiva olla, totesi verisuoni. Mutta päivittäisannoksen saaminen vaatii jatkuvaa työtä. PETO on hurjassa vireessä, joten lipsumiseen ei ole varaa. Äiti pojastaan pakkia toivoi. Gary Neville totesikin äidilleen ulos lähtiessään: ”I’ll be right back.” Herätä mut maanantaina. Maanantain peliin Spede on saamassa ison ryhmän kasaan. Kasassa jengi lisääntyy, kassassa pennit vähenee. Veska on kateissa ja Vesa on siitä edelleen harmissaan. Mikko yritti lohduttaa ja lupasi tuoda Vesalle uuden tilalle. ”Kukkia? En mä mitään rehuja tartte! Mä pyysin Guccia!” Onneksi Apina onnistui maalinteossa viime pelissä ja näin Vesa putosi miehen selästä. Taivas lyö tulta, yläpuolellamme, kaikuu katsomossa ääni hiljaisuuden.

FC Spede lähtee taistelemaan ja tavoitteena on saavuttaa hertoseksuaalinen nautinto. Hento kuiskaus pimeässä. Tule kanssani kylpyyn, tahdon samaan ammeeseen. Sadepisara otsalla. Hiekkaa suussa. Nenä poskella. Polvet verillä. Kutonen. Hiekka. Sade. Maantaina Herttoniemessä. Tiistaina en tiedä missä. Pieni ja hento ote. Paikalla. Muistakaa mennä kouluun. Supermatsin hengessä ottelun jälkeen palkitaan molempien joukkueiden paras pelaaja, paras maalintekijä, paras syöttelijä, paras rajaheittäjä, paras ponnistaja, jne. Siinä kaikki.

Kuka parhaiten nauraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti