sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Otteluennakko: Harjoitusottelu, FC Spede - HIFK/4


16.1.2018 klo 20:00 (matsi alkaa 20:15 ish) FC Spede – HIFK/4 @ Paloheinän tekonurmi


Kuten kaikki muutkin niin myös FC Spede aloittaa urheilun tammikuussa. Viimeisillä liikuntaseteleillä sai taas kivasti ostettua salikortin lipaston päälle niiden aikaisempien vuosien käyttämättömien korttien joukkoon. Tavoitteet ovat korkealla ja rajoja on nostettu. Vielä ei tosin kaupassa ole kovin laajaa valikoimaa näkynyt. Eiköhän se siitä. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan astui. Ihahaa!

Treenejä ei ole ollut, mutta parempihan se on suoraan aloittaa harjoitusottelulla. Vastustajaa vuoden ensimmäiseen harjoitusotteluun haettiin tositarkoituksella futisjengien Tinderistä ja ensimmäinen match oli ToTe/Keparoi joka kuitenkin separoi ja perui. Susikoira Roi. Seuraavaksi haettiin riparia tarjoamalla Avaraa luontoa ja silliä. Matsi-match saatiin ja vastaan astelee, hölkkää tai juoksee HIFK/4. Molemmat joukkueet pelasivat viime kaudella Stadin Kutosessa, mutta eri lohkoissa. Tilastojen valossa tai varjossa joukkueet suoriutuivat viime kaudesta. Tähtirinnat keräsivät neljä pistettä enemmän kuin Spederinnat. Tiistai-illan otteluun molempien joukkueiden fotballerinat lähtevät kuitenkin nollat taulussa. Ei paljoa IPAton paina.

FC Spede lähtee otteluun hakemaan täydellistä nilkan ojennusta. Lateraalihyökkäyksissä pyritään ymmärtämään mistä puhutaan. Erityisen tärkeää on hyödyntää hyvää varvastekniikkaa. Kolmen pisteen kaaren takaa pyritään hyvärytmiseen suoritukseen ilman rytmihäiriötä. Kolmen pisteen kaaren edestä pyritään hyväryhtiseen suoritukseen ilman kasaan läsähtämistä. Puolustusmuodon rikkomista koitetaan kovalla prässillä hydraulisella puristimella. Muodon sisälle pyritään pelaamaan postiin jotta saadaan viesti perille tai ruoho leikattua. Pieni askelrike pelaajalle, mutta suuri pallolle. Ensi kaudeksi on kaavailtu perustuloskokeilua. Lievästi hallitaan, lopussa vastustaja iskee räkämaalin ja kaikkia vit...

Näillä puheilla tervetuloa! Olisi kyllä aika yllätys jos joku tulisi katsomaan! Sääkin hellii sillä luvassa on oikein mukava keskikesäinen ilta. Tarjoilua ei kentällä eikä sen laidoilla ole, joten omat eväät mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti