keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Otteluennakko: Kutonen, FC POHU/Simpsons - FC Spede

 

27.6.2013 klo 18:00 Kutonen: FC POHU/Simpsons - FC Spede @ Tali tn


Taas ennakkoa. Onko joku jo raportoinut raportit kadonneeksi? Torstaina pelataan. Ei helvetti. Ei pelata. Liian kuuma. Aivan liian kuuma. Olisi muka FC POHU/Simpsons – FC Spede -ottelu, mutta tiedä tuosta. Ei Onnistu. EOM (Ei Onni Mee).

Tiistain treenit menivät siihen, kun jokainen hiplasi känykkäänsä liittyäkseen Rayn etuasiakkaaksi, koska joku oli nähnyt (ei Charles) mainoksen, jonka mukaan etuasiakkaana saa enemmän. Näytä taitosi nuo, peliin Tiikerin tuot! Paluun pelaavaan, tai ainakin kentällä oleskelevaan, kokoonpanoon tekee Johannes Kostaja. Hyvässä vireessä ollut mies soi treeneissä kuin Steinway & Sons. Hellekelissä nesteytys täytyy olla kunnossa ja ainakin lomalla oleva osasto on tuosta pitänyt huolta. ”Ainiin huomenna on peli.” Vemppaosasto kasvoi viime pelissä kun kaikille tuli viimeistään nyt selväksi se kuinka kädetön Mikko on. Se olis luu joka sano riks, raks ja poks. Solisluu siis, click, clack ja pum.

Kurkimäki saa ansaitun lepovuoron.

Vastassa on Football Club Pohjois-Haagan Urheilijat/Simpsons. Vahvasti sarjassa pelannut FC POHU/Simpsons on kirjoitushetkellä sarjassa toisena heti FC Speden edellä. Pohuva Kone on siis toiminut ja jengi on räpännyt kuusi voittoa ja hävinnyt vain yhden battlen. POHU on ampunut 21 drive-byta ja impannut vain kahta maalia. Jengi on aivan homereis. Toivotaan, että peli pysyy siistinä ja pohuudet loistavat poissaolollaan. Spede lähtee kaatamaan nämä simpsonnit ja heidän Duffinsa.

Vika peli ennen taukoa. Kantsii tulla mestoilla häh? Heinäkuu juostaan alasti kedolla ja futiskentälle palataan elokuun alussa. Menkää siis kattoo, koska Onni ei mee. Kaikki tahtoo auringon, eikä ketään kiinnosta mun sadepilvet. Syksy saapuu!

Kuuma. Kostea. Hikinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti