maanantai 17. kesäkuuta 2013

Otteluennakko: Kutonen, FC Spede - HePuLi





17.6.2013 klo 18:00 Kutonen: FC Spede - HePuLi @ Kurkimäki

 
Oli hepuli maantiellä poikittain, jalajallajalajalavei, ja se spedeleillä kaiveli hampaitansa, jalajallajalankinsevei. Eiku. FC Spede kurkkaa jälleen Kurkimäen hiekan kunnon ja kohtaa HePuLin. FC Speden tavoitteena on jatkaa putkeaan vähintään juhannuksen yli. Hepuliukot aikovat vastata haasteeseen.

FC Spede on kolmen ottelun voittoputkessa. Voitelu on kunnossa. Uutena keinona kaikki pelaajat öljyävät itsensä, jotta vastustaja ei saisi mitään otetta. Kaikki mahdolliset keinot otetaan käyttöön hepuliveivareita vastaan. Joukkueen johto on pyrkinyt painottamaan viimeistelyn tärkeyttä. Viimeistelyn terotus ei kuitenkaan ole hyvä keino mikäli halutaan tehdä maaleja. Taktiikkana on, että ennen ottelua kassleria hierotaan palloon, jotta teropodin aistit heräävät. Kun pallo on teropodilla, maalin takana oleva avustaja iskee grilliin kasslerin ja teropodi rymistelee läpi. Loppuvaiheessa jonkun muun täytyy kyllä vielä iskeä pallo maaliin. Kenties Pirlo (ei Andrea) pystyy tämän tekemään. Gomelluksilta ei aivan vältytty. Ylimääräiset elimet on poistettu ja Miksun jakaus meni vinoon.

Mittavilla hepulisongeilla varustetut hepulisonnit ovat sarjassa yhdeksäntenä. Tilillä on yksi voitto, neljä tasuria, yksi tappio, pari lievää pahoinpitelyä ja se on muutenkin miinuksella. Vielä kaks peliä ennen kesätaukoa. Tule mestoille! Näe elävä teropodi, Pirlo, diktaattori ja monet muut ihmetykset! Posketon meininki, mut sä tsiigaat voittajaa! No nyt se sai hepulin ja mököttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti