keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Otteluennakko: Jämähöntsä, FC Spede - Ruisku/09


25.9.2013 klo 19:30 Jämähöntsä: FC Spede - Ruisku/09 @ Pukinmäen hiekka


Loma loppuu. Kausi loppuu. Syksy saa, anna puu. Koitetaan vielä jaksaa loihtia jotain. Ei voi lorvia. Kuuntelen Loiria. Niin hyvää puuta. Viime perjantaina FC Spede ja FC HEIV pelasivat nousukarsinnan ensimmäisessä osassa maalittoman tasapelin. FC HEIV voitti rankkareiden jälkeen ja näin FC Speden nousuhaaveet kuivuivat kasaan. En voinut mä aavistaa, kun kotipiha jäi mun taa. Mihin tiemme vie, sitä tiennyt ei, meistä ainutkaan, ettei pysty palaamaan. Haaveet kaatuu, niitä nousemaan en saa. Haaveet kaatuu, tahdoin paljon kauniimpaa. Haaveet kaatuu, varjot saapuu. Ottelussahan ei ole mitään panosta (ellei sitten avaudu säälilisäpaikkoja nousuun), joten joukkueet voivat lähteä otteluun vapautuneena ja nauttia vain hienosta syyssäästä.

Keskiviikkona FC Speden tähtien kanssa tanssii Ruisku/09. Ruiskut hävisivät ensimmäisessä nousukarsintaottelussaan FC FINNKURDille 1-3. Nähdyn perusteella joukkueessa on majakka ja majakka. Lighthouse. Beacon. Ei pekoni. Eikä muutakaan hevostelua. Joukkue pelaa palloa ja pyrkii voittoon ruiskumaalauksella. Tiedä sitten miten paljon ruiskurusketuksesta on hyötyä pimenevässä syysillassa. Onko Ruisku iskussa vai ruiskuissa? Kentän laidalla on Ruiskujen vaihtopiste. Sitä neulalla silmään, joka vanhoja muistelee.

Kateissa. Havainnoista voi ilmoittaa Facebookissa FC Speden fanisivuilla.


FC Speden vaihtopenkillä Mikko ja Kimi vastaavat verenluovutuspisteestä (jos on vaihtomiehiä edes). Nyt katsotaan löytyykö spedesydäntä. Vertahyytävän jännäksi menee. Mielenkiintoista on nähdä myös mihin tulokseen pelipaikkabingossa päästään. Huhumylly pyörii valtoimenaan. Kimiä on huhuttu maaliin. Miksua on huhuttu dokumenttiin. Vai oliko se dogumentti? Tilipitappi ja Rölli on säikytellyt lapsia. Myös pelisysteemi saattaa olla kokeellinen. Huhuissa on pyörinyt niin käännetty Wunderbaum kuin myös hieman tuntemattomampi karvanoppa. Koitin viikonloppuna käydä selvittämässä Tiksin munkilla mitä nämä käytännössä ovat, mutta eksyin ja ajoin vahingossa Korsoon. Luvassa on joka tapauksessa puksupeliä. Terolla on vieläkin mustelma.

Nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Spedet livenä tällä kaudella! Ja jos se vähän vodaa ripottelee ni sontsa messiin. Tai sit voi jäädä himaan pelaa GTA5:sta. Mikäli yhtään suomalaisia tunnen, niin otteluun on luvassa suuret jonot. Tämän takaa se, että nyt on siis vika mahdollisuus nähdä Spedet tositoimissa ja lisäksi otteluhan on ilmainen! Eikun jonottamaan! Kaupan päälle sata ensimmäistä saa ilmaisen halauksen Vesalta (OWM eli Oma Wunderbaum Mukaan).

Iltavalaistus. Tule ja koe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti