perjantai 20. syyskuuta 2013

Otteluennakko: Nousukarsinta, FC Spede - FC HEIV

  


20.9.2013 klo 18:00 Nousukarsinta: FC Spede - FC HEIV @ Pitäjänmäki tn


Välkommen till första kvalmatchen! Nu är det tid att kämpa och spela hårt! Ät gurka! Tomas vet vad jag menar eftersom han är husmamma. Gupp! Allihopa! Ja sama suomeksi, että Mikkokin ymmärtää. Ruotsissa on juhannussalko, Suomessa puolestaan juhannusalko. Aina lähellä kotioveasi. Mutta siis niin tai näin, siistii täin näin. Perjantaina Bitskussa. Siis tännään. FC Spede kohtaa FC HEIV:n nousukarsintaottelussa! Siis mitä? Totta se on! Det är sant! Santtua siis. Tule mestoille.

FC Spede möter ett svenskspråkigt laget som heter FC HEIV. Helsingfors Idrottsvänner har spelat i Femman för två år men relegation var deras ödet förra året. Ota riski. Rakastu suomenruotsalaiseen. Ta det lugnt. Olle! Olle! Olle! Titta! Titta! FC HEIV heivasi itsensä MPS/Atletico Akatemian ohitse sarjan viimeisessä ottelussa. Joukkueiden välillä oli suuri kuilu ja kolme pistettä, mutta FC HEIV voitti keskinäisen ottelun ja nousi näin lohkon kolmanneksi. Jatkoon ei kuitenkaan heivillä päästä eikä heivareilla oli asiaa Pyhän Pietarin porttien toiselle puolelle.

Tästä on kyse. Näitä potkitaan.

FC Spede pyrkii välttämään elopin ja flopin. Sää on ennusteiden mukaan muuttumassa. Missä sää oot? Mä oon kännissä. Jos teksti on painokelvotonta, niin olenko massaton? Felipe mihi sä meet? Sää on mitä on. Kuka heittää loskat naamalle? Spedet osallistuu myös Idolsiin. Tavoitteena on perustaa haastaja muutama vuosi takaperin pinnalla olleelle Pussycat Dollsille. Bulifat iDols on takuuvarma menestyjä. Toisena nimivaihtoehtona on iSpede, but hey...we ain't got no jobs. YT-neuvottelut ovat sitä paitsi käynnissä. Speden johtoporras on siirtymässä uuteen tekniikkaan ja robotit tulevat korvaamaan vanhat pelaajat. Viimeisenä niittinä tähän päätökseen oli eräs viime pelissä ollut maalipaikka mitä ei hyödynnetty. Mitään Mikon nimeä ei kuitenkaan mainita tässä yhteydessä. Vanhat pelaajat luovutetaan tohtori Gunther von Hagensin osaaviin käsiin. Plastinoituina heistä lienee enemmän iloa.

Raikas maalaisilma on tehnyt hyvää. Nyt ei kannata missään nimessä tulla katsomaan! Onhan tämänkin jälkeen vielä yksi peli. Sitä ei tosin tiedä onko siinä mitään panosta. Spede Pride kulkue lähtee liikkeelle Pitäjänmäen juna-asemalta kello 17:00. Say it loud! I'm Spede and proud! Spede Gonzalez. Nousukarsinassa röhkivät FC Spede ja FC HEIV. NYT!


Tää on kans niitä iltoi mist syntyy legendoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti