torstai 18. huhtikuuta 2013

Otteluennakko: Regions’ Cup, FC Spede – Stallions





19.4.2013 klo 18:30 Regions’ Cup: FC Spede – Stallions


It's Friday, Friday. Gotta get down on Friday. Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend. Friday, Friday. Gettin' down on Friday. Everybody's lookin' forward to the weekend. Näin. Perjantai-illan otteluun on odotettavissa katsojia about saman verran kuin tuolla klassikkolla on. Suomen Regions’ Cupin ensimmäisellä kierroksella kohtaavat tuntematon FC Spede ja Kallion kulttiseura Stallions. Oriit pelaavat Kutosessa, mutta kuitenkin eri lohkossa kuin Spedet.

Mä olen mystinen punainen spedemies, mä olen viiksiään lipova setämies, mä olen kaljoja kantava pussimies, aina maalista syntyvä uudelleen. Mennyt mies on muualla. Ollut on mennyttä ja mennyt on olutta. Oletus on, että perjantaina tapahtuu olutuksia. Keväinen ilma on ohutta, joten homma ei toimi ilman olutta. Olo on onneton, kun on oluton, mut iloinen Onni on, kun kädessä olut on. Tule kanssani kylpyyn.

Olympiastadionin nurmen huonon kunnon takia ottelu siirrettiin pelattavaksi Pitäjänmäelle. Onhan kyseessä tämän pitäjän mäki, joten sieltä pitäisi näkyä kauas. Pidän tästä. Muistakaa tekin pitää. Pidä huolta itsestäs ja niistä, jotka kärsii. No more Mistakes. Toisena vaihtoehtona oli Sonera Stadium, mutta kenttä on vielä SonSkin käytössä ja kenttä on luistelukunnossa, joten perinteisellä tyylillä Sonski jätettiin puuhasteilijoille. Jännä nähdä saadaanko kenttä kuntoon edes Klubin kauden ensimmäiseen kotipeliin, sillä Miklu on vieläkin pyörimässä autollaan kuudentoista sisällä.  Pitskussa peli pelataan taskussa, sillä kenttä on kuulopuheiden mukaan varsin pieni. Kuurojen mukaan tästä ei ole mitään todisteita. Pieni pelialue on toki tuttu monelle pelaajalle ja pelistä onkin otettava kaikki irti viimeistä tippaa myöten.

Matsipäivä on juhlapäivä.


Spedet treenasi tiistaina totuttuun tapaan Myyrmäki-hallissa, mutta eri päivänä ja eri puolella kenttää kuin aikaisemmin. Vaikeuksia oli selkeästi havaittavissa, sillä kenttä oli aivan erilainen toisella puolella keskiviivaa ja tiistai on muutenkin turha päivä. Treeneissä uutena innovaationa esiteltiin itsestään häviävät narikkalaput. Positiivista oli, että kopin avain pysyi samalla puolella koppia kuin pelaajat. Tällä hetkellä näyttää siltä, että punaiset saavat kasaan täyden nipun. Kovilla nimillä matkaan lähtevä nippu on varustettu vahvoilla siteillä. Vastustaja pyritään saamaan kuriin nippusiteillä. Spede on treenannut läpi talven kerran viikossa ja paikalla on ollut kiitettävästi pelaajia. Toivottavasti tämä näkyy myös perjantain ottelussa sekä myös kesän peleissä. Maalinteko on tuottanut talven otteluissa välillä ongelmia, mutta tukusta on haettu isot purkit ketsuppia. Speden tavoitteena on olla ottelussa niskan päällä ja saada vastustaja näin leivän päälle. Veikkaanpa, että pidät tästä ihan sikana.

Kallio, tuo Suomen alkoholiwood, tarjoaa tällä kierroksella vastustajaksi Kallion Stallionsin. Huhut kertovat joukkueen hakevan pelikuntoaan Kallion kierroksella. Nää jätkäjätkät skulaa Bragulla himamatsinsa ja jatkopelit bamlataan kuppiloissa. Kyl sä snaijaat. Vastustajana joukkue kuitenkin on entuudestaan tuntematon, joten perjantaina selviää (suurin osa maanantaina vasta) vastaako joukkue täysiveristä kilpahevosta vai tyttöjen kaipaamaa hellää oria. ”Voitto on se mitä lähdetään hakemaan”, sanoi joukkueen kapteeni Ori Mattila.  ”Kyl mä siit lähen et nää spedet on Tipi ja me ollaan Sylvester Stallions”, kommentoi Stobe Pubista puhelimen välityksellä tavoitettu Voitto. ”Eiks se safkannu sen linnun?”, Voitto jatkoi vielä. Joka tapauksessa ja siitäkin huolimatta perjantaina nähdään kumpi nousee Felix-linnun lailla voittoon.

Nyt on oivallinen hetki saapua katsomaan perjantaipalloa ja nauttimaan perjantaipulloa. Unohda Salkkarit ja tule katsomaan kun Spedet kohtaavat Stalkkerit. Ohjaksissa on kovia nimiä kuten Jorma Kontio, Antti Teivainen ja Pekka Korpi. Tavoitteena Elitloppet ja St. Michel. Juostaan nyt ensin kuitenkin nämä ravit ja sitten reivataan! TGIF!

Eväät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti