perjantai 26. huhtikuuta 2013

Otteluennakko: Regions’ Cup, FC Spede – Gnistan/Roots




27.4.2013 klo 14:00 Regions’ Cup: FC Spede – Gnistan/Roots


Roots bloody roots. Roots bloody roots. Roots bloody roots. Roots bloody roots. I believe in our fate. We don't need to fake. It's all we want to be. Watch me freak! Kyseessä on FC Speden teemabiisi lauantain mielenkiintoiseen Regions’ Cupin 2. kierroksen otteluun, jossa vastustajaksi kiemurtelee Gnistan/Roots. Kappaleen ylikuuntelua on kuitenkin varottava, ettei seurauksena ole ylilataus ja luissuarezmaista kannibalismia. If you can’t beat them, eat them! Oi pure mua, se tee. Yö kylmä pakenee. Sä ainut oot, jonka tiedän hellästi tekevän mulle niin. Oi pure korvaan mua. En elä ilman sua. Sä ainut oot, jonka tiedän saavan mun vain taivaisiin. Gnistan/Roots puolestaan valmistautuu otteluun tutun ja turvallisen Tuiskun Antin johdolla. Me istutettiin yhdessä puu. Sen oksille linnut laskeutuu. Mun juuret, ne ovat täällä maassa syvällä. Ja siitä taimesta kasvoi puu. Se maailman tuulissa vahvistuu. Mun juuret, ne ovat täällä maassa syvällä.

Viime vuonna joukkueet kohtasivat toisensa Suomen Cupin 2.  kierroksen ottelussa. Pallokenttä 6:lla tammikuun viimassa pelatussa ottelussa Ogelin fågelit lensivät voittoon. Spede ei onnistunut maalinteossa kertaakaan, mutta vierasjoukkueena ollut Kipinä iski kahdesti ja näin loppunumerot olivat 0-2. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon. Spedet nousivat alkavalle kaudelle samalle sarjatasolle Kutoseen. Joukkueet pelaavat kuitenkin eri lohkoissa. Viime kaudella Gnistan/Roots sijottui Kutosen lohkossaan viidenneksi. 15 ottelusta saldo oli 8-2-5 eli pisteitä kertyi 26 ja maalisuhde oli 32-20. Keltapaitojen valmentaja Antti Juurinen on luottavainen oman joukkueensa peliin cup-ottelun alla. ”Gnistan on siellä missä juuret on ja Spede on mielestäni juureton. En mä näkisi mitään syytä miksi Spedet tulisivat voittamaan.”, Jursu kommentoi.

Verkon takaa.


Ottelu on juuri oikeen aikaan eli Just-In-Time (JIT). Vai Justin time? Suurin kysymysmerkki lieneekin se, että kuinka kaikki ovat ehtineet toipua perjantai-illan huippukeikasta. Saapuvatko kaikki belieberit ja Malminkartanon spedealerit paikalle? Spedeillä ei ole varaa nukkua kipinävuorossa. Ainoa tavoite on antaa mahdollisimman kivuliasta juurihoitoa ja voittaa nämä Rotsit. Punapaidat saavat otteluun kasaan jälleen vahvan ja täyden ryhmityksen. Valmennus ja kapteenisto pitivät jo hyvissä ajoin ottelupalaverin, jossa juonittiin ja juotiin taktiikka valmiiksi tulevaa koitosta silmällä pitäen. Kovin paljoa salaisesta palaverista ei voida paljastaa, mutta sen verran voidaan kertoa, että Spedellä on rohkeasti 11 miestä avauksessa. Kannattajat odottavat ainakin keskikentän dominointia Kimi Jong-Sunilta. Kimi, Kimi, Kimi the man of the midnight! Mutta miten peli toimii iltapäivällä? Viertolan Pirlo saapuu otteluun suoraan L’Orealin kuvauksista. Mies on antanut ennenkin kyytiä juurikasvulle. Huhut kertovat Mikistä merihädässä, mutta toivotaan, että kapteeni on iskussa tai askossa.


Terrrrvetuloa siis tähän huippujännittävään Soomi-Rootsi-maaotteluun, joka käydään keväisenä lauantai-iltapäivänä huippukuntoisella Pitäjänmäen tekonurmella! Palloa pelataan keskeen kuin Soomisen Tapsa konsanaan ja Jooselan Niki kertoo eläinvertauksia. Bubi lentelee kentän yllä ja toteaa, että ensimmäisenä maalin tehnyt joukkue siirtyy todennäköisesti ottelussa johtoon, mutta tuohan ei vielä tarkoita, että johto olisi kiinni pistorasiassa ja virta kestäisi loppuun asti, sillä loppuhan on määrittelemätön, kunnes tuomari viheltää viimeisen kerran pilliin ja tällöinhän vasta nähdään kuka siellä johdossa lopulta on johtoryhmän edessä viimeisenä selviytyjänä ja kenelle Hjallis antaa potkut.

Ottelun alussa pidetään hiljainen hetki Messengerille.

Satoi tai paistoi.


1 kommentti:

  1. Sepultura - Roots Bloody Roots: http://www.youtube.com/watch?v=F_6IjeprfEs

    Antti Tuisku – Juuret: http://www.youtube.com/watch?v=tf2Qit5gGPQ

    Meiju Suvas – Pure Mua: http://www.youtube.com/watch?v=vkOhXeYRAZ0

    VastaaPoista