torstai 2. toukokuuta 2013

Otteluennakko: Harjoitusottelu, FC Spede – PETO/MJK






3.5.2013 klo 19:00 Harjoitusottelu: FC Spede – PETO/MJK


Taas! Justhan nää pelas vastakkain! Tämä ennakko on siis aiheeton. Blogaajalla on aiheet loppu. Aineet myös. Nää spedet pelaa liian usein. Ja viel samoi jengei vastaan. Lukekaa toi edellisen kohtaamisen ennakko. Eihän täs nyt oo mikään muuttunu. Vai häh?

Nyt pelataan ulkona hiekalla, kun viimeksi pelattiin hallissa keinonurmella. Keinottelun skippaaminen tällä kertaa johtuu siitä, että tarkoituksena on hakea hiekkatuntumaa sarjapelejä silmällä pitäen. Perjantai-illan harjoitusottelu pelataan Kannelmäen hiekalla. Mutu-tuntumalla Adrian oli vaivautunut, mutta totesi Kantsun hiekan olevan koostumukseltaan kovempaa kamaa kuin jauhomaista tavaraa oleva Kurkimäen pyhättö. Sen enempää en uskaltanut kysellä. ”Kusella?”, kuului vierestä, kun olin kusella ja kukas se siinä olikaan? Itse Kaarim (Karim). ”Loistava valmentaja! Kusella! Kulla! Uh! Uh!” En tiennyt miten suhtautua, kun mies tulee käsi ojossa tarjoamaan kultaista kädenpuristusta. ”Mika sun nimi on?” ”Onni”, vastaan epäröiden. ”Hoh, mika nimi se muka on? Mut Mara on velho koutsina.” ”Ja kattia kans”, totean. ”Ei kun Katin kans. Ei Maralla kattia ole. Eika marakattia, ahaha. Hauska mies.” Et taida tietää mitä Britanniassa tapahtu?

Hiekkalaatikko odottaa.


Viime vuonna sarjassa FC Spede voitti PETO/MJK:n 1-0 ja talven harjoituspelissä joukkueet pelasivat 2-2 tasapelin. Toivotaan, että onni on myötäinen ottelussa eikä Meilahteen tarvitse mennä. Ja kai se voittokin (ei se Stallionsien Vode) ois ihan kiva. Tärkein on kuitenkin murskavoitto. Eiku. Otetaan uusiks, leikatkaa toi sitten pois tosta kohtaa. Tärkein on kuitenkin hiekkaan tutustuminen. Pallon pomput. Pienet hiekanjyväset, jotka narskuvat hampaissa. Pöly, joka valloittaa muutenkin rajallisen keuhkokapasiteetin. Totuttelua sarjan avauspotkua varten jossa ToTeutellaan. Sama jengi kasassa taas. Vaihtomiehiäkin tulossa. Sellasta. Pari katsojaa ois kiva.

Ps. Pirlon fanituotteita saatavilla fani-shopista: http://b.asset.soup.io/asset/4262/7803_d27f_500.jpeg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti