tiistai 7. toukokuuta 2013

Otteluennakko: Kutonen, FC Spede – ToTe/Avauspotku






8.5.2013 klo 19:30 Kutonen: FC Spede – ToTe/Avauspotku @ Kurkimäki


Kaboom! Huomenna tapahtuu alkuräjähdys. Nimittäin FC Spede aloittaa kautensa Helsingin piirin Kutosessa, jossa joukkueen koti tällä kaudella on. Luvassa on kotikutonen tunnelma legendaarisella Kurkimäen hiekalla. Kurkisuontien kenttää on tituleerattu jopa jalkapalloilijan maanpäällisenä helvettinä. Kukaan ei ole kentällä koskaan käynyt, joten toivottavasti edes pelaajat löytävät paikalle. Katsojien suunnistustaidoista ei voi huomisen osalta vetää mitään johtopäätöksiä, sillä ei kentän laidalla ole pahemmin ketään näkynyt. Kauden avauksen kunniaksi FC Spede tarjoaakin kaikille paikan päälle löytäneille ilmaisen sisäänpääsyn stadionille! Mikäpä olisikaan osuvampi vastustaja kauden avauspeliin kuin ToTe/Avauspotku. Huomenna selviää onko talven aikana harjoteltu vai kaljoteltu. Joka tapauksessa tästä se juopon touri alkaa!

Hahmot hiekalla taas huomenna.
 
Toukolan Teräs on vuonna 1932 perustettu seura, jossa voi harrastaa useita eri lajeja. Huomenna nähdään missä terässä joukkue on. Täytyy kuitenkin muistaa, että se joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Hirveästi tästä joukkueesta ei ole tiedossa, joten huomenna selviää onko kyse totellisesta uhkasta. Joukkue pelasin viime kaudella vielä Vitosessa, mutta jäi lohkossaan viimeiseksi ja putosi näin täksi kaudeksi Kutoseen. Vitosessa joukkueen lottorivi oli 18 ottelusta 4-3-11 ja maaliero 20-47. Totean siis, että ansaittu putomianen, sillä putoamisviivan toisella puolella olevaan joukkueeseen oli eroa kymmenen pistettä. Toteemin tämän kauden iskukyvystä ei ole tietoa, mutta varmuuden vuoksi Spedet tanssivat maanantaina treeneissä spedetoteemin ympärillä suitsukkeita heilutellen ja hakivat näin voimaa omaan tekemiseensä. Avauspotkun toteemieläimestä ei ole varmuutta eikä myöskään siitä, onko heillä omaa toteemia, meemia tai muumia. Oma maa mansikka, muumimaa mustikka. Kuka poimii marjat? Kuka pisteet? Stadilainen tai maalainen, thaimaalainen.

Maanantain treeneissä oli rento tunnelma ja tulevaan hiekkalaatikkopeliin valmistauduttiin asiaankuuluvasti epätasaisella nurmella treenaten. Keisarin uudet vaatteet on niin nähty, nyt kuuminta hottia on diktaattorin hiekkahousut. Treeneissä haettiin vielä uusia pelitapoja kauden avaukseen. Kurkimäellä kun pelataan, niin joukkueen johdon mielestä oli syytä harjoitella kurkipotkuja. Kapteeni Karate-Miki tosin ei ollut paikalla, sillä bussi oli miestä nopeampi. Kurkipotkutreeniä voidaan pitää onnistuneena, sillä keneltäkään ei paukkunut nivuset. Taktisena harjoitteena treenattiin niin sanottua kurkiauraa, josta Paxu on ollut myös hyvin kiinnostunut joulukuusen korvaajana. Näppärältä näytti ja muistakaa se, että taivaalle ei kannata vilkuilla suu auki.

Aurinko.

Huomenna pelataan ja nähdään myös millainen baana on kyseessä. Peli on kovaa, mutta se on kuitenkin vaikea laittaa kiviä taskuun, jos alusta on kuin Copacabana. Eihän siinä mene kuin hiekkaa pilliin. Onko ex-ToTelainen Mariska paikalla räppäämässä vai laulamassa? Kuka kertoo hyvät ja huonot uutiset? Kermanen ja juustonen, niinku Mikko Kuustonen, Niina Lahtinen, Tuomas Kyrö vai Miika Nousiainen? Tarvitaanko voittoon hyppösellinen onnea? Mainittakoon vielä, että tiistaina 7.5. arvottiin Regions’ Cupin 3. kierroksen otteluparit ja arpa heitti FC Speden vastustajaksi Kolmosessa pelaavan HerTon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti