tiistai 7. toukokuuta 2013

Otteluraportti: Harjoitusottelu, FC Spede - PETO/MJK

3.5.2013 klo 19:00 Harjoitusottelu @ Kannelmäki

FC Spede – PETO/MJK 3-0 (1-0)

Pallo pomppi. Oikeesti. Se todellakin pomppi. Po-po-po-poing poing po-po-poing. Stadin kovin kenttä. Eikä siis positiivisessä mielessä. Kyseessä kuitenkin harjoitusottelu eikä plussapisteitä ropissut. Plop plop. Plop. Hieman erilainen ottelu verrattuna edelliseen kohtaamiseen, sillä katsojat pystyivät katsomaan ottelun loppuun asti ilman ambulanssivelvoitteita. Plop.

Kannelmäen hiekkakenttä toimi ottelun päänäyttämönä.

FC Spede siirtyi 1-0 johtoon ensimmäisen jakson loppupuolella, kun pystysyöttö vapautti Villen puolustuksen pihdeistä ja muistakin työkaluista. Mies kirmasi palloon ensimmäisenä, kirnusi piimää välissä ja viimeisteli varmasti vasempaan alakulmaan. Puoliaika. Kahvia ja pullaa kuten Tervasaaren kesäteatterissa. Vähän vodaa tuulensuojaan ja vintiöt takaisin kentälle. Saanko heittää Jatimaticini ensin järven?  Hiekka pöllysi. Kesken ottelun pullonkerääjänainen vei juomapullot, joten pelaajat eivät saaneet nestettäkään. Kuivasi kurkkua. Tästä huolimatta Vesa yritti sijoittaa oikeaan alakulmaan, mutta veska torjui jalallaan vasemallta. Pallo kimposi kuitenkin suoraan takaisin Vesan jalkoihin ja mies iski pallon maaliin. Turvallinen 2-0 johto, sillä malminkartanilaiset eivät päässeet kovin vaarallisiin paikkoihin. Hurjassa iskussa, askossa ja maskussa oleva Ville iski vielä toisen kerran ja näin Spede voitti lopulta numeroin 3-0.

Ihan kiva perjantai-illan höntsä. Kiva oli lähtee poiskin.

Täyttä oli ja vapaita paikkoja sai enää rajoitetulla näkymällä.