tiistai 28. toukokuuta 2013

Otteluennakko: Kutonen, FC Spede - FC Kiffen/3




29.5.2013 klo 18:00 Kutonen: FC Spede - FC Kiffen/3 @ Kurkimäki


Otteluennakoiden erikoismies tässä moi. Hommat hoituu, vaik läheltä liippaa. Mä vaan flippaan ja kriippaan. Nyt Batistinit ja Batistutat päälle, sillä luvassa on jälleen batistuutin täydeltä romanssia pehmeällä hiekalla. Vastassa nimittäin on Mustat hurmurit. Keskellä viikkoa pelatava ottelu on keskiviikon suurin tapahtuma. Keskeisellä paikalla Kurkimäessä pelattava ottelu on Keskisen sponsoroima. Tuurilla voittoon!

FC Spede harjoitteli maanantaina. Pelikiellossa huomisessa pelissä oleva Kimi kommentoi treenejä: ”Olin semikova. Nurmi oli helvatan pitkä”. Puheliaalla päällä olleelta Pirlolta puolestaan saatiin syväluotaavampi haastatattelu. Toimittaja: ”Oliks reeneis?  Oliks kova meno? Tapahtuko mitää?” Pirlo: ”Olin. Oli. Ei.” Mitä muuta tähän voisi enää lisätä? Kentän reunalta kantautui myös tieto, että Miikalla oli säätöventtiili ja Martin ollessa pois Tero korvasi iskujen vastaanottajana. Tero muuten on tuunaillut taas autoaan, joka onkin ollut HIOmaton timantti. Kyllä nyt taas kaikki huomaa kun mies saapuu paikan päälle. Vähän kauempaakin meinaan kuulee. Mies on siis HIOnut autonsa viimeisen päälle eikä kyydissä HIOsta varsinkaan sadesäällä jolloin siitä saa kivan akvaarion. ”Miksi veit mun juustoni, niinku Whitney?”, huus Toni.

Toivotaan parasta.
FC Kiffen on vuonna 1908 perustettu seura. Kronohagens Idrottsförening (KIF) on voittanut Suomen mestaruuden neljä kertaa. Mustissa paidoissa, johon myös lempinimi Mustat hurmurit viittaa, pelaavat Krunikan kundit ovat voittaneet Suomen Cupin kahdesti. Viime kauden päätteeksi seuran edustusjoukkue putosi Kakkosesta Kolmoseen. Kiffenin kakkosjoukkue pelaa Nelosessa. Kutosen ottelussa FC Spede kohtaa Kiffenin kolmosjoukkueen. FC Kiffen/3 on pelannut kolme ottelua ja on yhä ilman voittoja. Yksi tasapeli ja kaksi tappiota tarkoittavat sitä, että joukkue on sarjassa kolmanneksi viimeisenä putoamisviivan alapuolella. Kolmessa ottelussa on syntynyt vain yksi maali ja omiin on mennyt kuusi kertaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kyseessä olisi helppo ottelu Spedelle. Kutosessa mitä vaan voi tapahtua. Eikä Spedelläkään ole kuin yksi voitto.

Kalakotkasten pesässä on hiljaista loistavan startin jälkeen. Kakkoskaudesta on tulossa pettymys? Missä on Madis? Missä Piret? Missä Oksana? Missä munat? Eikö enää haudota? Mutta kun pesässä on hiljaista on hyvin aikaa tulla katsastamaan tiukkaa Kutosen ottelua. Sul on Seppo Fränti swag, Jolo. Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran. Mutta kuka hurmaa kenet? Käytetäänkö tyrmäystippoja? Tule, näe ja unohda.

Kamera.

1 kommentti:

  1. Epelit - Flippaa & Kriippaa: http://www.youtube.com/watch?v=rSzc_UBGqf8

    Paperi T & Khid - Caligula: http://www.youtube.com/watch?v=b54wbSJBvSQ

    Zen Café - Todella kaunis: http://www.youtube.com/watch?v=yRu4WPjBZzo

    Kalakotkas: http://pontu.eenet.ee/player/kalakotkas.html

    VastaaPoista