sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Otteluennakko: Regions' Cup, HerTo - FC Spede




19.5.2013 klo 15:15 Regions' Cup: HerTo - FC Spede @ Brahen kenttä


On taas aika. FC Spede jatkaa taivaltaan Suomen Regions’ Cupissa. Sunnuntain koitoksessa vastaan astelee HerTo. Kyseessä on lähestulkoon Daavid vastaan Goljat, sillä HerTo pelaa Kolmosessa ja FC Spede Kutosessa. Nähdäänkö sitä kuuluisaa cup-romantiikkaa? Luvassa on Kallion kierros, sillä ottelu pelataan Brahen kentällä. FC Speed lähtee innolla kohti Kalliota. Syytä en tiedä. Sepi Kumpulaista lainaten luvassa on armotonta menoa. Spede esittelee uuden innovatiivisen kolmen kärjen taktiikan. Tässä taktiikassa kaikki kolme kärjessä aikaisemmin pelannutta ovat estyneitä tulemaan peliin. Jännä nähdä miten toimii.

Herttonieminen Toverit on vuonna 1921 perustettu seura. HerTon naistenjoukkue pelasi aikanaan liigassa ja voitti Suomen Cupin kolme kertaa, mutta miesten puolella HerTo on pelannut korkeimmillaan Kolmosessa, missä se pelaa myös tällä kaudella. HerTo on aloittanut kautensa Kolmosen lohkossa 3:ssa saalistamalla neljästä ottelusta yhden voiton, yhden tasapelin ja kaksi kertaa joukkue on hävinnyt. Ainoan voittonsa joukkue on ottanut sarjassa jumbona olevasta FC Kontu/LA:sta. Tämän jälkeen HerTo pelasi tasan PK-35/VJS:n ja FC Viikingit/2:n kanssa. Viime perjantaina joukkue matkusti Lahteen. Reipas oli parempi numeroin 4-2 ja herttoniemeläiset palasivat Lahdesta tappio niskassaan. Näin joukkueella on siis kaksi ottelua kolmen päivän sisään. Miten tämä näkyy sunnuntain ottelussa vai näkyykö mitenkään? Perjantaina joukkue oli pienellä ringillä matkassa, sillä vaihtopenkillä oli vain kolme pelaajaa.

Viimeksi hiekkalaatikolla, tänään tekonurmella.

Regions’ Cupissa HerTo aloitti pelit suoraan 2. kierrokselta ja pudotti Vitosessa pelaavan HIFK/3:n numeroin 0-5. HIFK/3 on puhtaalla pelillä lohkokärjessä omassa Vitosen lohkossaan. Helppoa ottelua ei siis ole luvassa. Veoliaan ollaankin oltu yhteydessä ja oma tilausajo on tulossa. Täytyy toivoa, että HerTo lähtee otteluun edes pari ylintä nappia auki, joka jättää FC Spedelle sen tarvitun mahdollisuuden. Focus täytyy kuitenkin pitää ottelussa, joten toivotaan, että spedejen Focus löytyy peliin mennessä. Harmaa Ford-merkkinen Focus on siis kateissa. Ilmoitukset Kyösti Pöystille. Kaikki viisuholistit ovat tietysti olleet aivan viisupäissään. Becksin lopettamisuutinen puolestaan on saanut oluen ystävät liikkelle ja jokainen kauppa on tyhjennetty Beck’sistä. Pakko ostaa vielä kun saa.

Kaikki siis katsomaan miten ottelussa käy. Ennen ottelua voi vielä osallistua Kallio Kukkii -katuparaatiin. Jos ei heilaa helluntaina, ei heilaa koko kesänä. Nyt mekko riekaleina, laskuhumalassa. Ei löytynyt Onnii Onnelasta. Kuka puhaltaa nyt?

Pallo ja pullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti