sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Otteluennakko: Kutonen, KuRa - FC Spede






 20.5.2013 klo 18:00 Kutonen: KuRa - FC Spede @ Herttoniemi


Jatketaan otteluennakolla. Ehkä jossain vaiheessa ehditään kynäilemään myös jokunen raportti. FC Speden pelit jatkuvat heti maanantaina. Herttoniemessä pelattavassa ottelussa vastaan tulee KuRa. Ilmeisesti kyseessä on Keski-Uudenmaan Raskaan Musiikin Yhdistys, mutta toisaalta tämä tieto voi olla täyttä kuraa. Tai saattaahan tuo olla myös Kenya Urban Roads Authority. Tiedä näistä. Joka tapauksessa Spede pääsee ehkä myös hyökkäämään. Toivottavasti nesteytys hoidettiin hyvin rankan cup-matsin jälkeen eikä vatsa ole mennut kuralle. Herttoniemen hornankattilassa vaihtomiehet juoksevat ottelun aikana Cooperin-testin juoksuradalla ja parhaimman tuloksen saanut saa noutaa palkinnoksi palautusjuoman Siilinpesästä.

FC Spede lähtee nollaamaan sunnuntain peliä ja usea pelaaja lupasikin olla nollat taulussa. Nollaus siis suoritettiin jo sunnuntaina. Terassilla nautittu kuratiivinen olut ja taas elämä hymyilee. Ovathan tutkimuksetkin tuon osoittaneet, että olut toimii palautusjuomana. FC Spede muuttaa taktiikkaansa ja kuudentoista alueelle levitellään kuramattoja. Kuudentoista rajan tuntumaan asennetaan myös useampi Kuravex ja maalissa tietenkin on kurakaappari. Näin pyritään pitämään boksi ja oma maali puhtaana. Kurastopparit pyrkivät estämään KuRan pääsyn edes lähelle kuudentoista rajaa.

Herttoniemen hornankattila.

 Monella on vatsa pelannut joskus vastustajan riveissä, mutta silti joukkue on varsin tuntematon. Tunnetuin pelaaja lienee kenties Kevin Kuranyi. Kurantti tieto siis uupuu. LiKa pelasi myös viime kaudella Kutosessa ja 15 ottelusta pisteitä kertyi 24 lottorivin olessa 7-3-5 ja  33-20. Tuo pistemäärä riitti kuudenteen sijaan. Viidenneksi sijottui Gnistan/Roots, jonka FC Spede tiputti Regions’ Cupissa. Tällä kaudella MuTa on pelannut kaksi ottelua häviten ensin Dalille ja voittaen sitten Zoomin. Kun yhteinen maailma on, pelkkää mielikuvistusta. Minä pukeudun kurapukuun, ja kurapuku on musta. Sää lienee kuuma, kostea, hikinen, tänään hävii pullosta litra joka ikinen. LoKa lähtee varmasti siitä, että ottelu pelataan kuraisissa merkeissä, mutta FC Spede ei aio tähän alistua, vaan teemana on Siwan kuuraus.

Missä kaikki ovat olleet? Nyt kaikki katsomaan huippufutista? Tule paikalle olet sitten kommentaattori, terminaattori tai kuraattori. Pelaajat iskevät näppylähanskat käteen ja kurahousut jalkaan ja talkoot voi alkaa. Tervetuloa siis Speden kevättalkoisiin! Spede kuuraa. Kuraa! Kuraa! Me siivoomme taas! Kuraa! Kuraa! Me siivoomme taas! Talkoiden jälkeen huudetaan kolminkertainen kuraa-huuto ja nautitaan palautusjuomat.

FC Spede vieraili Herttoniemessä viime kaudella.

1 kommentti:

  1. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Surupuku: http://www.youtube.com/watch?v=Z1l-8P_tUPI

    VastaaPoista